PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketLeather jacket/Zara, shirt/Day Birger et Mikkelsen (men’s), jeans/Sparkz, boots/Mango & bag/Ebay (link)

Mie var så sød at tage disse billeder, efter vi havde været til event hos La Roche Posay i onsdags. Jeg havde mine hullede jeans på, som i øvrigt er blevet lige lovligt hullede efterhånden, haha.. Nogen gange kan jeg godt lide at klæde mig lidt råt på i læderjakke og hulllede jeans – det giver en stærk kontrast, når man har langt lyst hår ;) Nu vil jeg smutte hjem til Acie med Sofie til hjemmelavet pizza, mums! God weekend allesammen!

Mie shot these pics last Wednesday after an event hosted by La Roche Posay! I wore my ripped jeans and black leather jacket. I like the contrast it gives, when you have long, blond hair ;) Have a fab evening everyone! Thank God it’s Friday!