PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketWaistcoat/Vila, white shirt/Vila, leather shorts/Jofama by Kenza, boots/Mango, bag/Zara & watch/Michael Kors

Her er et outfit fra tidligere på ugen i frynsevest, lædershorts og oversize skjorte. Jeg må indrømme, at det var en smule koldt i shorts, men man har vel lov at være optimistisk, haha :) Alt tøjet er fra Bubbleroom. Jeg har nemlig været så heldig, at få lov til at style et outfit.

Jeg har længe været på udkig efter en lang ruskindsvest med frynser, så jeg var ikke i tvivl, da jeg så denne fra Vila! Jeg kan rigtig godt lide, at den er lidt længere end hvad man ellers finder i butikkerne i øjeblikket. De rå lædershorts fra Jofama by Kenza har jeg også været vild med et godt stykke tid efter at have set dem på den smukke svensker :) – elsker de rå lynlåsdetaljer! Til sidst valgte jeg en hvid, let transparent skjorte fra Vila, som har en super cool, oversize pasform! Bubbleroom har i det hele taget rigtig mange lækre styles og får nye varer ind hver eneste dag! Hav en skøn aften piger!

An outfit from the other day where I wore my new fringe vest from Vila, a white oversized shirt from Vila and leather shorts from Jofama by Kenza. All of the 3 styles are from Bubbleroom, which generally have many cool styles and get new products in stock every single day! Have a lovely evening ladies!

(Sponsoreret)