PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketFlere af jer kender sikkert allerede til modebloggen, Style Junkie, men til dem af jer der ikke gør, kommer her et lille shout-out, for Laura som driver den lækre modeblog, fortjener et klap på skulderen :) Jeg har efterhånden mødt Laura en del gange og ikke nok med, at hun har en super fed og alsidig stil, så er hun også skide flink. Jeg elsker den måde hun kombinerer print og mønstre og får farver ind i sine outfits. Hun er også god til at kombinere high-street med high-end i form af blandt andet lækre tasker og sko. Hendes blog er klart et besøg værd, jeg er ihvertfald fan!

Have you guys ever heard of the Danish fashion blog, Style Junkie? If not it’s truly worth a visit. Laura who runs this blog has a super cool and versatile style – I admire how she combines prints and colours!