1. necklace, 2. crochet top, 3. loafers, 4. necklace, 5. clutch, 6. necklace, 7. skirt, 8. bracelet, 9. dress, 10. loafers, 11. bracelets, 12. skull tank

Da jeg lavede en Ebay guide forleden, var I mange der viste interesse for tingene kollagen, som jeg har købt på Ebay gennem tiden. Så jeg tænkte, at I nok ville synes om at se nogle af de forskellige ting, som jeg holder øje med i øjeblikket på Ebay! Hvis I ligger inde med links til nogle gode Ebay fund, så del dem endelig i kommentarfeltet! Jeg lægger også Ebay-fund ud på min Facebookside ret ofte, hvis det skulle have interesse :)

When I posted the Ebay guide the other day, a lot of you guys were quite interested in my Ebay bargains. So I thought, that you might would like to see, what I’m keeping an eye on at the moment on Ebay! Feel free to drop a link, if you have done some good Ebay bargains too, that you want to share! Also, I share my Ebay scoops on my Facebook page quite often :) Have a great evening ladies!