Kan I huske, at jeg tidligere har nævnt, at jeg har taget en udfordring op i samarbejde med Louis Nielsen, i dysten om at blive “årets brilleblogger”? Udfordringer løber hen over sommeren og denne gang fik jeg til opgave et style disse røde briller fra Sand.

En nem måde at pifte et basis outfit op, hvis man bruger briller, er at vælge et par i en stærk farve som disse. Da brillerne er røde, har jeg valgt også at tage et par røde stiletter på, da jeg godt kan lide, at farven går igen to steder i outfittet – det giver et mere roligt udtryk og skoene fremhæver samtidig den røde farve i brillerne. Resten af outfittet har jeg holdt ret neutralt i sort, hvid og beige, for at sætte fokus på briller og sko.

Hvordan ville I style et par røde briller som disse fra Sand? :) Og hvem synes I generelt har en sej brillestil? Hvis jeg skal nævne en må det være den græske sangerinde, Nana Mouskouri! Hendes briller er meget karakteristiske og sofistikerede og fungerede både tilbage i 70’erne og er samtidig moderne her i 2012. Hun er også kendt verden over for sin seje brillestil! :)

(Sponsoreret)