Hey chicks! Puha, den weekend gik godt nok hurtigt! Ugen har stået på en masse hygge med blandt andet hende her og en masse søde veninder, min mor og min kæreste C, en bytur, et besøg hos Jane Kønig, et photoshoot og en masse arbejde. Jeg har også formået at smadre mit højtelskede kamera, goddammit! Så det er nu sendt til reparation – det kan dog tage op til en måned, så indtil da låner jeg mig til et kamera hos venner og bekendte og bruger min Iphone flittigt! Jeg kan næsten ikke undvære mit kamera, så håber virkelig det kan blive fikset! Mange af billederne her er taget med Instagram (passionsforfashion), hvor I også er mere end velkomne til at følge med :)

Hey chicks! Hope you’ve had a great weekend! I’ve been hanging out with a lot of friends this week, been working a lot, went to a photoshoot and moreover I also managed to ruin my camera, goddammit! You are more than welcome to follow me on Instagram (passionsforfashion) – I guess I’m gonna use it a lot until my camera is fixed! :)