Jeg har prøvet at holde mig i skindet hvad gælder udsalgsshopping, for jeg bliver ofte revet med af alle procenterne og så ender jeg alligevel med at bruge en hulens masse penge – og meget af det får jeg ikke brugt bagefter. Men her til morgen faldt jeg over to ting, som jeg overbeviste mig selv om, at jeg absolut ikke kunne leve uden! Jeg har længe kigget på blazeren fra Zara, men jeg var simpelthen for nærig til at give 899 kr. for den. Først blev den sat ned til 699 og nu 499 og så snuppede jeg den sgu! Ringen fra Orner har jeg set på en kollega hos Day Birger et Mikkelsen og jeg kunne ikke modstå fristelsen, da jeg fandt den på Youheshe i min størrelse med 40% rabat. Må jeg så høre – hvad har I gjort af gode udsalgskup? :)

Normally I’m not a big fan of sale, as I always end up buying too much things and spend too much money on stuff that I’m not gonna use that much afterwards. But this time I stumbled upon two things which I convinced myself that I definitely couldn’t live without! :) A black, studded blazer from Zara and a cool scarab ring from the French brand, Orner! Did you guys do some great sale bargains? :)