PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketLouis Nielsen havde inviteret mig og nogle andre bloggere på Roskilde Festival i fredags for at tage billeder af festivalens brillelooks. Det var en svær udfordring, fordi det regnede da vi ankom og folk gik rundt i store regnjakker og med paraplyer. Jeg havde på fornemmelsen, at de fleste der brugte briller, havde erstattet dem med kontaktlinser og der var heller ikke mange solbriller at spotte. Men jeg fik alligevel taget billeder af nogle stykker og jeg synes at de alle er cool med briller/solbriller på hver deres måde! :) Der er så mange forskellige stilarter på festivalen, hvilket også gjorde det spændende at tage billeder dernede! Hvilket af disse 9 looks kan I bedst lide?

I kan selv vinde et par lækre briller/solbriller, ved at stemme på en af semifinalisterne i Årets Brillelook 2012 på Louis Nielsens Facebook-site

As you know, I went to Roskilde Festival last Friday. I was invited by Louis Nielsen to shoot some cool looks of people wearing glasses and sunnies. It was a big challenge, as it was raining a lot that day, but anyway i managed to shoot a few pics. Which look is your favorite? :)

(Sponsoreret)