PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSuede jacket/By Zoé, shirt/Day Birger et Mikkelsen, jeans/Fiveunits, boots/Ebay, watch/Certina, bracelet/Bik Bok, ring/Orner, earrings/Jane Kønig & bag/from Marrakech

På trods af tømmermænd og alt for lidt søvn fik min kæreste og jeg slæbt os ud af døren i går for at kigge lidt butikker og tjekke det sidste udsalg ud. Jeg fik købt et par basis items, men ellers holdt jeg mig i skindet :) Mit outfit var ret simpelt, men behageligt og “shoppevenligt” :)! Silkeskjorten jeg har på er ny og fra Day Birger et Mikkelsen! Ses senere chicks!

Despite of hangovers and lack of sleep my boyfriend and I managed to pull ourselves up and went shopping a bit! I didn’t buy anything but some good basics. The shirt is new and from Day Birger et Mikkelsen. See you later ladies! ;)