PhotobucketPhotobucketDa jeg var på Roskilde Festival, var jeg så heldig at få lov til at teste den nye Sony Xperia. Det er Sonys nyeste skud på stammen og tilmed deres første smartphone. Udover at det er en super telefon har den også den feature, at den kan tåle vand og støv! Den var derfor en oplagt telefon at tage med på festival!

Sidst jeg var på festival havde jeg taget en gammel telefon med, da jeg var nervøs for, at min egen ville blive ødelagt af regn eller blive tabt i en mudderpøl, men med denne telefon var der ingen bekymringer. For det ikke skal være løgn har jeg to gange “druknet” en telefon i henholdsvis en havn og et toilet! Haha.. Det ville ikke være sket med denne! Den skulle efter sigende kunne klare at ligge i 1 meters vand i 30 minutter uden at tage skade, men jeg må indrømme, at jeg ikke har afprøvet det ;)

Jeg har i forvejen en Iphone, så det var selvfølgelig svært at lade være med at sammenligne dem. Sony Xperia kan stort set det samme som en Iphone, men har til gengæld nogle andre ekstra features! F.eks. er der indbygget turn by turn GPS, kalorietæller og så ligger programmer som Facebook på en side for sig selv på forsiden, så man med det samme kan se vennernes nyeste opdateringer! Man kan også downloade apps, som på en Iphone og det fungerer helt upåklageligt! Den er i det hele taget rigtig nem at bruge og har et super lækkert design og en nem opbygning! Jeg må indrømme, at jeg var svært begejstret for denne telefon! Den findes i sort, hvid og gul.

Billederne nedenfor er alle taget med telefonen og oploaded til Instagram under festivalen! Kameraet på 12MP er overraskende godt og kan tage billeder på mindre end 1,5 sekunder fra ”stand by”! :)

During Roskilde Festival I tested Sony’s first smartphone, Xperia! It’s waterproof and dust-resistant which makes it perfect for a festival! It has a great camera, it’s easy to use and has a lot of cool features as GPS, a calorie counter and moreover it has it’s own front screen for Facebook! I must say, that I’m really fond of this phone!