Tilbage i februar var Acie og jeg hjemme hos Sofie og spise pizza og hygge. Hun foreslog at vi spillede EGO, som jeg dengang ikke havde prøvet før! Det var faktisk virkelig sjovt og man lærte hinanden endnu bedre at kende! :)

Jeg har siden da haft det på min ønskeseddel, og da jeg i morges så, at det var til halv pris på Downtown (her), slog jeg til! Det er virkelig et sjovt spil at spille med vennerne og kan også bruges før en bytur! :) 

Man trækker et kort og får stillet et spørgsmål, hvorefter de andre deltagere skal svare med en brik, hvad de selv tror, at man vil svare. Vi fik ihvertfald mange gode grin ud af det og det er også sjovt at spille med folk man gerne vil lære bedre at kende – f.eks. nye kolleger eller studiekammerater! :) EGO har også vundet titlen som “årets bedste voksenspil”! Bare et lille onsdags-tip!

(Sponsoreret)