PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Waistcoat/Zara, tee/Zara, pants/By Zoé, sunnies/Sand, pumps/Modekungen, earrings/H&M, watch/Michael Kors & bracelets/DIY

Som jeg tidligere har blogget om, er jeg i øjeblikket med i dysten om at blive årets brilleblogger hos Louis Nielsen! Jeg og nogle andre bloggere har gennem sommeren fået forskellige, spændende udfordringer. Det startede med et event med Helena Christensen, hvor der blev taget billeder og efterfølgende reporteret om eventet. Derefter skulle jeg style et par røde briller, som jeg fik tilsendt med posten! Dernæst fik vi en billet til Roskilde Festival og fik til opgave at tage billeder af seje brillelooks på festivalen. Nu har jeg fået til opgave at style disse cool solbriller fra Sand.

Jeg synes det var en stor udfordring at style de røde briller for et par uger siden, men denne gang fandt jeg opgaven meget nemmere! Louis Nielsen har nemlig ramt godt plet med disse solbriller – et par solbriller jeg selv kunne have fundet på at købe!

I og med solbrillerne er rå og sofistikerede, har jeg valgt at style dem casual med et par løse silkebukser, en hvid biker vest, høje, chunky stiletter og et par faverige detaljer i form af øreringe og armbånd. Jeg har holdt farverne i outfittet i blå og hvid og undladt sort for at sætte fokus på brillerne! Hvordan ville I have stylet et par briller som disse?

Husk at I stadig kan nå at være med i konkurrencen om at vinde et par lækre briller/solbriller, ved at stemme på en af semifinalisterne i Årets Brillelook 2012 på Louis Nielsens Facebook-site

 

(Sponsoreret)