1. bracelets, 2. t-shirt, 3. bracelet, 4. sunglasses, 5. t-shirt, 6. clutch, 7. playsuit, 8. necklace, 9. loafers, 10. shirt, 11. bracelet, 12. pumps

Her er endnu en omgang “Ebay goodies”! Flere af jer var søde til at komme med ideer på Facebook, til hvad jeg skulle lede efter. Jeg har fundet lidt af det I har efterspurgt, men jeg kunne desværre ikke finde nogen bæltetaske, som mange af jer var interesserede i. Så hvis en af jer derude har et link til en lækker bæltetaske, så smid gerne et link – eller hvis I har links til andre fede Ebay-fund! :D Husk at I kan bruge min Ebay guide, hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay.

Here is one more round of “Ebay goodies”! I’ve found a lot of nice things this week and I’ve tried to search for the different things you guys requested on Facebook! I’m especially fond of the 3d rose print shirt and the skull bracelets. :)