Godaften piger! Jeg vil lige tippe jer om, at Notabrand i øjeblikket holder udsalg! Der er mange lækre sager at finde derinde! Blandt andet er smykkerne fra Vivien Frank på tilbud indtil august – de bliver efterfølgende sat op til normal pris igen! Rabatten er allerede fratrukket priserne, som I kan se på webshoppen. Notabrand har desuden fået nyt layout på deres site! Hvad synes I om det? :) Jeg synes det er blevet rigtig fint og enkelt og meget mere overskueligt end før.

Armbåndene jeg har på på de to nederste billeder og de fem seje armbånd nederst i indlægget er fra Vivien Frank og halskæden på de øverste billeder er fra Der Liebling. Jeg har tidligere blogget om en anden halskæde fra Der Liebling her på bloggen! Synes de er noget så fine! :) I kan finde det hele på webshoppen, hvis det skulle have interesse.

I anledning af Notabrands udsalg og nye layout har jeg fået lov til at udlodde et gavekort til en heldig læser til deres webshop på 400 kr! Det eneste I skal gøre for at deltage, er at gå ind og like Notabrand på Facebook og skrive en kommentar her på bloggen om, hvad I synes om Notabrands nye layout! Konkurrencen slutter på tirsdag d. 31. juli! Held og lykke :)


(Sponsoreret)