PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketBlouse/H&M (men’s), leather jacket/Zara, skirt/H&M Trend, loafers/Zara TRF, sunnies/Rayban, bag/Ebay & watch/Certina

Jeg har faktisk haft denne nederdel liggende i skabet i et godt stykke tid, men først i søndags fik jeg taget den i brug, da jeg skulle op til mine forældre i Nordsjælland. Jeg synes den er ret cool med det asymmetriske look! I dag skal jeg på arbejde, senere mødes med Mie til en kaffe og i aften står den på venindehygge. Min kæreste C er på ferie i Sverige, så det udnytter jeg til at se en masse veninder :) Hvad står jeres dag på?

I’ve actually had this skirt for a while, but I didn’t wear it before last Sunday when I stopped by my parents to say hi. I really like the asymmetrical look! Today I’m working all day and later on I’m meeting up with some good friends. What are your plans for today? :)