Nu sidder flere af jer, de gamle, faste læsere, sikkert med et smil på læben. For hvor var det egentlig sjovt dengang på “the blue spot”! Da jeg startede med at blogge for ca. 3 år siden, tog jeg altid billeder på min blå dørmåtte med mit lille digitalkamera placeret meget nøjagtigt med kasser og bøger stablet op på spisebordet! Jeg slæbte sågar den skide dørmåtte med til Paris for at tage et billede på den! :D Jeg bliver ofte mobbet lidt af Acie og Sofie: “HAHA, tænk at det var dig der stod der på den blå plet!”! Åh Gud, der er sket meget siden da – både stilmæssigt, men også billedmæssigt. Hvor der er vilje er der vej :) Kan I huske det? Er der nogen af jer der har læst med så længe? :D

When I started blogging three years ago, I was always posing in front of my door on a blue doormat! Oh Lord! Haha.. It’s actually quite fun looking back at these pics. Do any of you guys remember? :D