PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJacket/Zara, linnen T-shirt/Zara, leo jeans/H&M Trend, fringe bag/from Marrakech, loafers/Zara TRF, necklace/H&M, bracelet/Gina Tricot, watch/Michael Kors

Det var et ret casual outfit jeg var hoppet i forleden – skinny jeans, sort blazer og hvid tee – det er ofte hvad jeg ender i, når jeg har travlt om morgenen :) Jeg har det med at bruge aaalt for lang tid foran computeren og så har jeg kun 5 minutter til at gøre mig klar! Haha.. :) Har I også nogle “safe” outfits I altid ender i, når I har travlt om morgenen?

Om lidt skal jeg ind og lave noget styling i Illum, senere kommer Bazar og tager billeder af min garderobe og i eftermiddag står den på event hos Stella Nova! Travl men god dag :) Jeg skal nok huske at tage en masse billeder. God dag allesammen!

I wore this pretty casual outfit the other day. When I’m really busy in the mornings, I always end up in skinny jeans, a simple blazer and a white tee! :) Do you guys also have some “safe” outfits, that you put on, when you’re in a hurry?