PhotobucketPhotobucketGodaften damer! Phew, what a busy day.. Jeg startede som sagt dagen med noget styling i Illum, hvor jeg skulle lave to outfits til modeugen – det gik rigtig godt og jeg blev ret tilfreds med resultatet. Efterfølgende havde jeg en halv time til at komme hjem, da jeg fik besøg af en fotograf og en journalist, som skulle tage billeder og interviewe mig til Bazar! Jeg glæder mig meget til at se resultatet og ikke mindst at vise jer det! Dagen sluttede af med et hyggeligt event hos Stella Nova i Illum i anledning af deres butiksåbning – I skal nok få flere billeder at se derfra snarest. Nu vil jeg smutte hjem til nogle veninder, ses i morgen piger!

Hi everyone! Pheew, what a busy day! I started my day in Illum where I did some styling for fashion week, afterwards I did a small photoshoot with the Danish magazine Bazar and in the afternoon I stopped by Stella Nova to check out their new store! Hope you had a great day too ladies! :)