Alt handler om glimmer her på bloggen i dag, haha – faktisk helt ubevidst. Det må være fordi det er fredag! :) Min mor købte denne glimmer top coat fra No7 til mig i Boots, da hun var i London. Jeg synes det ser cool ud at tilføje lidt glimmer på sin ensfarvede neglelak! Jeg har ikke kunne finde nogen webshop, der forhandler lige præcis denne, men i min søgen faldt jeg til stor begejstring over flere forskellige glimmer top coats, som I kan se nedenfor. God aften piger! – Min kæreste og jeg skal i biografen og se Batman. Er der nogen af jer der har set den endnu? :) Er der noget at glæde sig til? 

Everything is about glitter today on the blog, haha! I didn’t plan to do it ;) My mom bought this cool glitter top coat for me in Boots when she was in London. I really like adding a thin layer of glitter to my everyday nail polish to spice it up a bit! :) Below there is a selection of different glitter top coats. Have a lovely evening ladies!

1. Nubar, 2. Ebay, 3. Essie, 4. Kleancolor, 5. Ebay