PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sequin dress/Zara TRF, boots/Zara, scarab ring/Orner, watch/Certina, bracelets/DIY & sunnies/Rayban

Det var forleden dag første gang jeg havde min pailletkjole på, selvom den efterhånden har hængt i skabet i nogle måneder. Jeg havde taget et par chunky støvler på og en rå læderjakke for at tone den lidt ned – jakken røg dog af på billederne :) Det gjorde den mere hverdagsagtig fremfor stiletter og clutch til fest. Nogen gange er det rart at kunne bruge sine fine kjoler til hverdag også, så de ikke bare hænger og samler støv :) Kig med senere hvor der kommer endnu en omgang “Ebay goodies”! :D

The other day I wore my sequin dress for the first time even though it has been hanging in my closet for a while now. I teamed it with a pair of chunky heels and a leather jacket (which I took of on the pics) to tone it down a bit for everyday use. :)