mettekristensenDet et nok gået op for mange af jer, at jeg er glad for neonfarver i øjeblikket – specielt i form af armbånd som disse, tynde bælter eller andre små detaljer. Det var også neondetaljen der fangede min opmærksomhed, da jeg fik øjnene op for disse seje sælskindspunge fra Mette Kristensen Design. De er super lækre i kvaliteten, ultra bløde og kan både bruges som kosmetikpung, til hverdag til kreditkort og mønter eller til fest som clutch. De findes i forskellige farver og kommer i to størrelser med neondetaljer eller i naturfarve til Ipad og Iphone.

Jeg er enormt glad for dyr og går meget op i dyrevelfærd, så jeg har derfor undersøgt sagen, før jeg valgte at omtale disse punge. Mette Kristensen Design bruger sælskind importeret fra Grønland. Sælerne lever i det fri, de er ikke i fangenskab eller indhegnet. Formålet med fangsten er primært kødet, som indgår i den grønlandske husholdning, skindet er sekundært – så det er kun et plus også at få noget ud af skindet. Alle køb leveres med et kontrolnummer, som kan spore skindets originale EU importcertifikat. Jeg kan rigtig godt lide, at Mette Kristensen går så meget op i dyrevelfærd, det er værd at støtte op omkring!

Nu har I også muligheden for at få fingrene i en lækker sælskindspung, da jeg i samarbejde med Mette Kristensen, udloder en her på bloggen til en heldig læser :) Det eneste man skal gøre for at deltage, er at “like” indlægget på Bloglovin (her) og skrive i kommentarfeltet hvorfor netop du skal vinde pungen!

Konkurrencen slutter på søndag d. 26. august 2012, hvorefter jeg finder en heldig vinder, som udnævnes på bloggen. Husk at indtaste jeres rigtige email i kommentarfeltet (det er kun mig der kan se email adressen) :)

Sorry guys, this post is only in English as it’s about a competition for Danish residents only.

(Sponsoreret)