PhotobucketVi blev hentet om morgenen i en overdrevet sej limousine! Kun anden gang i mit liv jeg prøver det – det kunne jeg godt vænne mig til, haha ;)PhotobucketMaiju fra PhotobucketSmukke Kristina fra PhotobucketMit hotelværelse – jeg boede på Clarion Sign og følte mig som en prinsesse :)PhotobucketBadeværelset og udsigten fra værelset.PhotobucketSeafood den aften jeg ankom til Stockholm.PhotobucketUdsigten fra villaen hvor photoshootet fandt sted! Det var virkelig et drømmehus uden lige!PhotobucketPhotobucketKristina og Maiju fra PhotobucketInterviewet går igang. :)PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er lidt flere billeder fra turen til Stockholm med Yves Rocher. Jeg er enormt spændt på at se resultatet af interview og photoshoot! :)

Here are a few more pics from the trip to Stockholm with Yves Rocher! I can’t waint to see the result of the interview and photoshoot! :)