pantenesmagSuper lækker mad fra Smag!PhotobucketBirgitte med flot hverdagsfrisure.PhotobucketNicoline får lavet mermaid braid.PhotobucketLouise, Nadia & Birgitte.PhotobucketChristina med lækre krøller og Nadia med flotte vintage bølger i håret – begge sat med glattejern og casaliciousMin smukke søster og baby niece (stadig uden navn) :)PhotobucketBirgitte fik sat mange flotte frisurer! :)PhotobucketMette får peppet sit fantastiske havfruehår op med et krøllejern. Hårstylist acnedressMarie Louise og Camilla fraPhotobucketResultatet af Mettes flotte frisure! Hun har det vildeste hår den pige! :)pantenenewPhotobucketCarina med flot håropsætning med fletninger i siderne.PhotobucketbraidsJeg vil virkelig gerne blive bedre til at lave en mermaid braid som denne :)PhotobucketBaby niece følger ivrigt med i håropsætningen – hun kan jo ligeså godt lære det fra starten. :)PhotobucketPhotobucket

I mandags holdt jeg i samarbejde med Pantene et event hjemme hos mig. Jeg havde fået lov til at invitere nogle veninder over til en aften i hårets tegn :) Anledningen var at Pantene netop har lanceret tre nye produktlinjer – en til fint hår, en til tykt hår og en til farvet hår. Serierne har været 7 år undervejs, så jeg var meget spændt på at se, hvad de havde at byde på! Jeg må sige, at jeg har været meget positivt overrasket og jeg er specielt vild med deres “Heat defence gloss spray”, som beskytter håret mod varme fra føntørrer/glattejern og vind og vejr og deres mousse, som jeg bruger, når jeg lader mit hår være krøllet.

Det var en super hyggelig aften i godt selskab, hvor hårstylist Mia Ristorp satte lækre frisurer, mens vi andre kiggede nysgerrigt på! Jeg spurgte hende blandt andet, om hun ville lave nogle nemme hverdagsfrisurer, så måske I kan bruge nogle af ovenstående billeder til inspiration :)

Kig med i morgen, hvor I selv får mulighed for at deltage i en konkurrence om nogle af de nye, lækre produkter fra Pantene, so stay tuned ;) Ses i morgen piger!


(Sponsoreret)