PhotobucketHar I hørt om den nye modeplatform Motilo? Det er et super smart koncept, hvor man nemt og hurtigt kan sammensætte lækre outfit-kollager og dele dem med vennerne eller på sin blog. Motilo har stylister ansat specielt til at håndplukke lækre items fra tusindvis af internetbutikker, så det er nemmere at danne sig et overblik over alle de nyeste styles. Smart ikke? :)

Motilo har nu allieret sig med den britiske designer Jonathan Saunders, og vil helt ekslusivt streame hans SS13 show live d. 16. september på deres site. For at fejre samarbejdet med Jonathan Saunders udlodder de blandt andet en VIP tur til London Fashion Week for to personer og £1000 kr. til shopping. :) Der er også lækre præmier til 2. og 3. pladsen!

For at deltage i konkurrencen skal I gøre følgende:

  1. Sammensæt et look hos Motilo, hvor I viser hvad I helst ville have på til London Fashion Week.
  2. Gem looket og sørg for at inkludere “LFW” i titlen.
  3. Tag looket under kategorien “Competitions”!

I kan lave så mange looks, som I ønsker, jo flere desto bedre og jo større er chancerne for at vinde. :) Jeg synes selv det er en super fed præmie, så hermed er tippet givet videre ;) Det kunne være for sejt, hvis det var en af jer der løb af med 1. præmien :) Jeg krydser fingre! Vinderen bliver fundet d. 7. september 2012!


(Sponsoreret)