PhotobucketPhotobucketPhotobucketShirts/Part Two, lace shorts/Zara, ring/YSL, bracelets/Ebay & DIY, sandals/Zara Exclusive, sunnies/Han Kjøbenhavn

Hej piger ;) Så er vi ved at være faldet til rette på Mallorca. Vi havde købt en uspecificeret rejse, så da vi satte os ind i flyveren, var det med krydsede fingre og håb om at komme ned til et rigtig lællert sted. Heldet var med os og vi er havnet på et super godt hotel med pool og morgenmad i en hyggelig lille by der hedder Palmanova tæt på centrum, strand og indkøb. Så vi klager ikke – fuld sol og blå himmel!

Jeg ville bare lige tjekke ind og sige hej og vise jer et ret basis outfit fra i dag, hvor min kæreste og jeg tog ind til Palma for at kigge lidt butikker. Tak for alle jeres gode råd om Mallorca – vi har skrevet alt ned på et kort, så der er nok at lave. Jeg har planlagt et par indlæg de næste par dage, så helt slipper I ikke for mig ;)

Hi ladies! Just wanted to say hi and show you a pretty basic outfit from today, when my boyfriend and I went shopping in Palma. Mallorca is just wonderfull and we’ve been really lucky with our hotel! See you later – I’ve planned a few posts, while I’m on holiday :)