PhotobucketPhotobucketAlle hendes fine makeup pensler! Hvem der bare havde sådan et udvalg derhjemme :)Jeg får sat hår og lagt makeup.Mit moodboard – jeg tror på metalliske farver (guld), bordeaux og glitter!PhotobucketPhotobucket

Her er et lille sneak peek på det makeup look, som jeg stylede for Yves Rocher for nogle uger siden! Som I kan se på mit moodboard på sidste billede, tror jeg på metalliske farver, mørk bordeaux og glitter til efteråret/vinteren 2012! Jeg har endnu ikke set billederne af det færdige resultat – glæder mig meget til at se hvordan det blev og ikke mindst at vise jer det :) Nu varer det ikke længe!

Here is a small sneak peek on the makeup look I styled for Yves Rocher a couple of weeks ago. As you can see in my moodboard I believe in metallic colours, burgundy and glitter for Fall. I haven’t seen the result yet myself – I’m really looking forward to see it and not at least to show you guys :)