Så blev det tid til at finde en vinder af en lækker sælskindspung fra Mette Kristensen Design. Dejligt at se, at I var så mange der havde lyst til at deltage! Den heldige vinder blev Amalie Kusk Nielsen! Stort tillykke til dig – jeg har sendt dig en mail! :)

Amalie skrev følgende:

Hej Christina! Jeg håber virkelig, at jeg kan vinde, da jeg selv er født på Grønland, kender kulturen deroppe, studerer den, når jeg har chancen, og går meget op i, at det skind/pels man køber, er kommet fra et dyr, hvor man har brugt alt derfra og hvor dyret har levet godt. Ved at vinde kan jeg stå ved min holdning med lækre accessories og mindes min barndom med stil. Knus Amalie

It’s now time to pronouce a winner of a cool neon detail clutch from Mette Kristensen Design. The lucky winner is Amalie Kusk Nielsen! Congratulations – I’ve sent you an email! :)

(Sponsoreret)