PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her er lidt billeder fra Miguel Palacio for Hoss Intropias show! Jeg kendte kun mærket af navn, før jeg modtog invitationen, men jeg blev meget positivt overrasket. Jeg var så heldig at blive placeret på første række, så der var rig mulighed for at få taget nogle fede billeder. Kollektionen var super lækker og der var lidt for enhver smag – flotte maxikjole, lækre prints, korte jakker, frynsedetaljer og generelt var det nogle rigtig lækre materialer, strukturer og farver! Der var rigtig meget af det, som jeg gerne så hænge i min garderobe. :)

Here are a few pics that I shot at the Miguel Palacio for Hoss Intropia show! I only knew the brand by name, before I got the invitation and I must say, that I was really positively surprised with the collection! I really loved the maxi dresses, the prints, the shorts jackets and the fringe details on the belts and bags! There were so many nice pieces and I could easily see a lot of the styles hanging in my wardrobe :)