marcjacobsdots

Jeg har været så heldig at få lov til at teste Marc Jacobs nye parfume “Dot”! Jeg er meget kræsen hvad parfumer angår og jeg har kun ganske få, som jeg bruger regelmæssigt. Jeg må sige, at jeg er blevet vild med denne nye duft! Den fører tankerne hen på lune sommeraftener, blomster, vaniliestænger og samtidig er den meget frisk i duften.

Jeg har allerede parfumen “Daisy” fra Marc Jacobs, som jeg også er meget begejstret for – duften er lækker og frisk og flakonen sofistikeret og iøjnefaldende. Denne nye “Dot” er ingen undtagelse med dens trendy mariehøneprikker, dens store, nærmest sommerfugleagtige, udtryk med vinger i toppen og påsatte blomster. Den er et helt kunststykke i sig selv og står fint og pynter på min hylde i badeværelset.

Hvis I skulle få lyst til at prøve den eller dufte til den, kan den findes i Matas. :) Og ellers kan I holde øje her på bloggen, hvor I snart får muligheden for at vinde en! ;)

I’ve had the fortune to try the new perfume from Marc Jacobs “Dot”. I only have a few perfumes that I use, but I must say, that I’m really fond of this one! It’s fresh and flowery and makes me think of Summer! Moreover I really love the crazy design – sophisticated and eye-catching and a piece of art in itself! ;)  

Photobucket


(Sponsoreret)