plisseretnederdel-1maxiskirtshopperraybansolbriller

Maxi skirt/Zara, denim shirt/Zara, belt/Mulberry, bag/Ebay, sunnies/Rayban, watch/Certina, sandals/Zara Exclusive

Her er et outfit fra en dag i sidste uge, hvor solen skinnede og det føltes som sommer :) I dag står den på arbejde hos Day Birger et Mikkelsen og så skal jeg færdiggøre noget arbejde, som jeg er igang med for Hofmann og senere har jeg bestilt tid til at få lavet en shellac behandling – jeg er spændt på at se, om det lever op til forventningerne :) God dag piger!

An outfit from last week where it almost felt like Summer! Today I’m working – both for Day Birger et Mikkelsen and Hofmann and later today I’ve booked an appointment at a beauty salon for a shellac treatment. I’ve never tried shellac before, so I’m looking forward to see, if it will live up to my expectations :)