yellowsweater-1gulsweatergulbluseangoraneonsweatermichaelkors-1angorasweater

Angora sweater/H&M Trend, leather jacket/Zara, jeans/Gina Tricot, shoes/Zara, belt/Ebay, bag/Zara, watch/Michael Kors

I går var jeg hoppet i min nye angora sweater fra H&M Trend. Jeg er vild med farven, den er dejlig lun og har en rigtig behagelig pasform :) Så bortset fra, at jeg fik fnuller i næsen hele dagen og min stol på arbejdet er gul som en påskekylling, så er jeg ganske tilfreds med mit nye køb ;) Man kan ikke undgå at angorasweatre fnulrer, det gælder bare om at kombinere med glatte materialer, som f.eks. læder, silke eller polyester, som ikke tager så nemt imod, hvis man vil være helt fri for det ;) Den koster i øvrigt 399 kr. og findes også i rosa og lyseblå. Ses senere piger!

Yesterday I wore my new angora sweater from H&M Trend and my old boyfriend jeans from Gina Tricot! I really love the colour and the fit of the sweater! I’m sure I’m gonna use it a lot during the grey and cold months! It is also available in baby blue and pink! See you later girls!