Så er det blevet tid til at kåre to heldige vindere af de lækre smykker fra byBiehl! Dejligt at se at I var så mange der havde lyst til at deltage! Det eneste I skulle gøre for at deltage var at udpege jeres favoritsmykke fra byBiehl og tilmelde jer deres nyhedsbrev. Der blev udloddet et læderarmbånd med to fine pods og en “Lotus” sølvring. Vinderen af armbåndet blev Line Korning Lund og vinderen en sølvringen blev Sofie Hansen! Stort tillykke til jer begge! Til jer andre kan jeg trøste med, at der snart kommer endnu en lækker konkurrencen på bloggen ;) Vinderne har fået direkte besked per mail.

It’s now time to announce two lucky winners of the beautiful jewelry from byBiehl! The only two things you had to do to participate was to appoint your favorite jewelry from byBiehl and sign up for their newsletter. The winner of the amazing leather bracelet is Line Korning Lund and the winner of the beautiful silver ring is Sofie Hansen! Congratulations to both of you! :)

(Sponsoreret)