1. sunnies, 2. sweater, 3. pumps, 4. dress, 5. sneakers, 6. bracelet, 7. clutch, 8. t-shirt, 9. jumpsuit 10. skull clutch, 11. jacket, 12. cap

Så blev det tid til endnu en omgang Ebay fund! En opmærksom læser har været så sød at finde mine meget populære og efterspurgte pumps og linket til dem, juhu! Det er præcis de samme, udover at mine var i en slags fake ruskind og disse er mere glatte i det. Jeg har selv lige bestilt et nyt par. Jeg har faktisk også lige modtaget T-shirten på billede nr. 8 – den er super cool! Jeg har tænkt mig at style den med sorte, skinny jeans og en læderjakke for et råt look ;)

Som altid er I mere end velkomne til at smide et link, hvis I også er faldet over noget godt på Ebay. I kan læse min Ebay guide, hvis der er noget I er i tvivl om, når I handler på Ebay – den dækker over de fleste spørgsmål. :)

It’s time for another round of Ebay bargains! One of you dear readers has sent me a link to the minty pumps! I already got a pair, but they’re worn out, so I just ordered some new ones. Also, I have just received the T-shirt in pic number 8, love it! ;)