For noget tid siden købte jeg en deal hos Downtown til en eyelash extension behandling hos La Vida Nabila. Jeg havde aldrig prøvet det før, men jeg har mange veninder der har været meget tilfredse med det. Det smarte ved det er, at man ikke behøver at bruge masacara. Det blev sat på i små “buketter” af 2-3 hår, som efter sigende skulle kunne holde i op til en måned. Jeg fik det til halv pris på Downtown, men det koster normalt omkring 600 kr. Jeg synes resultatet er blevet ret flot og det sparer mig helt sikkert for noget tid om morgenen, men jeg synes også lige, at man skal vænne sig til, at ens øjenvipper er lidt mere stive i det end normalt og at man ikke må gnide sig i øjenene :) Alt i alt er jeg godt tilfreds.

I bought a deal on Downtown a while ago and got an eyelash extension treatment the other day. I had never tried it before, but I have a lot of friends who a really fond of it. It definately gives me a few more minutes in the morning, when I don’t have to apply mascara. All in all I’m quite pleased with the result, whish I think turned out pretty good. :)


(Sponsoreret)