1. Stella McCartney, 2. Céline, 3. Balenciaga, 4. Phillip Lim, 5. Mulberry, 6. Céline, 7. Alexander Wang, 8. Alexander Wang, 9. Proenza Schouler

Som jeg tidligere har talt om, overvejer jeg at investere i en lækker taske. Kravene er simple – den skal være rummelig og der skal være plads til mit spejlreflekskamera. Ovenstående tasker er alle nogle, som jeg godt kunne overveje at købe. Da jeg sad og lavede kollagen strejfede tanken mig lige, hvordan det mon ville være at eje dem alle!! :D Men der er nu også noget fedt ved, at spare op til en lækker taske og gå og glæde sig til at kunne købe den. Hvad er jeres drømmetaske og hvilken af de ovenstående kan I bedst lide? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration. :)

As earlier mentioned I’m considering to buy myself a new bag. I think it’s really difficult to choose which one, but all of the bags above I would love to own. What is your dream bag and which one of these do you fancy the most? :) I could use some inspiration.