purelyprofessional_zps6c2b567d

1. facial cleanser/Purely Professionals, 2. bodylotion/La Roche Posay, 3. nail polish/Essie, 4. facial cream/Vichy Normaderm, 5. hand cream/Oriflame Eco Beauty

Jeg får tilsendt mange produkter til test, men kun en lille del af dem ender på bloggen. Disse fem produkter har jeg testet i et godt stykke tid og flere af dem er blevet fast inventar i badeværelsesskabet. Ansigtsvasken fra Purely Professionals kan jeg varmt anbefale! Den er meget mild, skånsom og effektiv uden at udtørre og jeg bruger den morgen og aften – også til at fjerne makeup. Bodylotionen fra La Roche Posay er også rigtig lækker og er specielt udviklet til sensitiv hud, er uden parabener og så har den en rigtig lækker, svag, frisk duft. Neglelakken fra Essie hedder “Skirting the issue” og er en af efterårets it farver – en super lækker, dyb bordeaux. Dagcremen fra Vichy Normaderm har jeg faktisk brugt i flere år, da jeg synes den fungerer rigtig godt til min hudtype. Den er beregnet til uren hud, er uden parabener og parfume. Jeg har ikke uren hud, men den forebygger også, at man ikke får urenheder og så gør den huden mere ensartet og mat at se på. Jeg bruger den kun i T-zonen og på områder hvor der kan være tendens til urenheder. Hvis man er ved at få en knop i ansigtet og dupper lidt af denne creme på, synes jeg den forsvinder meget hurtigt. Det virker nok ikke til alle hudtyper, men den virker rigtig godt for mig. Til sidst er der håndcremen fra Oriflames øko-linje “Eco beauty” – den har boet i min taske i en lille måned nu, har en super lækker duft og er virkelig effektiv mod tørre hænder. Lidt beauty tips på en grå mandag! :)

I’ve tested these five products during the last month. I recieve a lot of products, but I only write about a very small part of them on the blog. I have become quite fond of these five products. The facial wash from Purely Professionals is very gentle and easily removes old makeup residues withouth drying out the skin – it’s without perfume and parabens. The bodylotion from La Roche Posay is also very mild and without parabens and is developed especially to sensitive skin. The nail polish from Essie is called “Skirting the issue” and is one of the trend colours this season – a very deep, burgundy tone! The facial cream from Vichy Normaderm, I’ve been using for several years now. It’s actually made for oily skin – my skin is pretty normal, but it helps preventing breakouts and makes my skintone more even. I only use it in the T-zone. At least we have a hand cream from Oriflame from their organic line “Eco beauty” which has a very nice smell and is very effective for dry hands! Just a few beauty tips on a grey Monday! :)