stellanovaAWstellanovaruskindsveststellanova-1Suede vest/Stella Nova, leather jacket/Vadum, T-shirt/Ebay, jeans/H&M, boots/from Paris, bag/Zara & sunnies/Bik Bok

Kan I spotte noget nyt? :) Jeg har været så heldig at få denne super lækre ruskindsvest af Stella Nova. Jeg har sukket efter den, lige siden jeg så den i Illum for et par måneder siden. – Og nogen har hørt min bøn og formidlet den videre. :) Jeg synes den har enormt mange stylingsmuligheder – her har jeg stylet den råt med skinny jeans, biker boots og læderjakke, men jeg tror også den kunne være rigtig cool i kombination med en girly nederdel og en chunky striktrøje i en fin efterårsfarve for et mere feminint look. Kan I have en dejlig aften! Jeg har min søde mor på besøg, så her står den på ren hygge, the og bland selv slik :)

I have just got this lovely suede vest from Stella Nova. I’ve been craving it ever since I saw it a couple of months ago and somebody has heard my prayer! :) I think you can combine it in many different ways. Today I wore it with raw skinny jeans and a black leather jacket, but I also think it would look great with a girly skirt and a chunky sweater in a lovely Autumn shade for a feminine look. Have a great evening ladies! :)