PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeans/H&M Trend, jacket/vintage, lace top/vintage, hat/H&M (men’s), boots/Witchery, watch/Certina, spike bracelet/Bik Bok

Det meste af dagen har stået på arbejde for Day Birger et Mikkelsen, men om en times tid kommer min kæreste hjem fra ferie, så står den på hygge, god mad og afslapning :) Mit outfit var også ret afslappet og søndagsagtigt i dag, skønt! :) Det er mig der skal lave mad, så kryds lige fingre for mig – jeg er som sagt ikke så god til det, haha! Sidste gang endte det med, at jeg kom til at hælde alle nudlerne til retten ud i vasken, upsi! Kan I have en dejlig aften ladies! 

I’ve been working most of the day, but soon my boyfriend comes home from holiday! :) Looking much forward to spend the evening with delicious dinner and relaxation :) My outfit was also pretty casual today. Have a great evening ladies!