Jacket/Heartmade, sweater/DANSK, leather skirt/Mango, boots/Zara, necklace/Lokou & sunnies/Bik Bok

Søndagens kluns iført nederdel og strik. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af en lille nederdel og en grov striktrøje – det giver en fed kontrast :) I dag står den på arbejde hos først Day Birger et Mikkelsen og senere NN07 og i aften har jeg en date med min kæreste, da vi har været sammen i 7 år i dag!!! (det lyder også vildt i mine ører, haha). Kan I have en god dag piger.

My Sunday outfit wearing a leather skirt and a cable sweater – I like the combination of a mini skirt and a chunky sweater as it gives a cool contrast. Today I’m working all day and later I have a date with my boyfriend as we have been together for 7 years today – I can’t believe that it’s already 7 years ;) Have a great day ladies.