Nu varer det ikke længe, før man kan begynde at glæde sig til jul. Jeg ved godt, at vi kun er i oktober, men før man ved af det, er det blevet december og så står den på julegaveindkøb i lange baner :) Jeg fik for nylig muligheden for at teste denne nye parfume “Encounter” fra Calvin Klein – lidt atypisk for min blog, da det er en herreduft, men siden rigtig mange af jer efterspørger inspiration til kærestens julegave/årsdags-gave/fødselsdagsgave, synes jeg det ville være oplagt at dele med jer og jeg har med tiden også erfaret, at en del fyre følger med herinde. :) 

Jeg har fået min søde kæreste til at teste den af i en uges tid nu. Calvin Klein beskriver den selv således: “A distinctive sensual woody fragrance, Encounter combines an addictive blend of freshness, warm cognac and sensual woods.”, hvilket jeg også synes indikerer duften rigtig godt! Min kæreste er vild med den og ligeså er jeg! Billeder af Calvin Kleins lækre herremodeller i bare, veltrænede overkroppe popper op i hovedet på mig og den får mig til at tænke på ordet “maskulinitet” med stort M! Den kan varmt anbefales, hvis I står og mangler en gave til kæresten, min kæreste er ihvertfald blevet yderst glad for duften :) Og inden længe bliver der også mulighed for at vinde en af slagsen her på bloggen.

A couple of weeks ago I was asked if I wanted to test this new perfume “Encounter” from Calvin Klein – or rather if my boyfriend wanted to test it out, as it’s a men’s fragrance. Many of you guys often ask for inspiration for Christmas/anniversary/birthday presents for your boyfriends, so I thought this would be good to share with you guys! :) – Before you know it, it’s Christmas time! My boyfriend has been testing it for a while now and we are both very fond of the smell! Photos of Calvin Klein’s delicious models with trained torsos, pops up in my head and it makes me think the word, “masculinity”! Calvin Klein describes the smell very well: “A distinctive sensual woody fragrance, Encounter combines an addictive blend of freshness, warm cognac and sensual woods.” It is highly recommended, if you are in need of a gift for your boyfriend. My boyfriend has certainly been extremely pleased with this new fragrance :)


(Sponsoreret)