Cardigan/Acne “Raya”, leather jacket/Zara, top/H&M, jeans/Fiveunits, boots/Witchery, hat/Dr. Denim.

Gårsdagens outfit iført ny cardigan fra Acne og special guest star aka Felix :) Jeg har haft kigget på den cardigan i 100 år og da jeg var forbi butikken Cristels i Hørsholm i lørdags, kunne jeg ikke modstå fristelsen længere, da der lige hang en tilbage i xs! Haps.. Den er så lun og blød og jeg tror den kommer til at hænge på mig hele vinteren. Felix er min gamle hunds hvalp, så han har en helt særlig plads i mit hjerte. Er han ikke bare sød? ;) Jeg vil smutte tilbage til arbejdet – ses senere piger!

Yesterday’s outfit wearing my new cardigan from Acne and featuring a very special guest star aka Felix – my old dog’s puppy :) I’ve been craving this cardigan for a really long time now and I just couldn’t resist the temptation anymore :) We have already become very good friends – it’s so soft and comfy. See you later girls. :)