I samarbejde med Yves Rocher har jeg fået mulighed for at udlodde 10 sæt af den makeup der blev brugt til at kreere det efterårslook, som jeg lavede for dem for et par måneder siden! Jeg bruger selv mange af Yves Rochers produkter flittigt og flere af de ovenstående produkter er fast inventar i min makeuptaske :) Blandt andet mascaraen, duo solpudderen og den sorte cremeøjenpen.

For at deltage i konkurrencen, skal I smide en kommentar om, hvorfor I netop skal vinde og så finder jeg 10 vindere der vil modtage mit makeup kit. :) Konkurrencen slutter d. 15. december og jeg vil kort efter offentliggøre vinderne. Held og lykke :)

 

I collaboration with Yves Rocher I’ve had the fortune to give out 10 sets of the makeup that where used when creating my Autumn makeup look! I daily use Yves Rocher’s products myself and some of these products are fixtures in my makeup bag, e.g. the mascara, the duo sun powder and the black, creamy kohl.

To participate you have to leave a motivation in the comment field and I will select 10 winners who each will receive a kit. The competition ends the 15th of december and I will shortly after pronounce the winners. Good luck everyone :)