Army shirt/Bona Parte, jeans/Part Two, clutch/Mette Kristensen Design, boots/Ebay, sunnies/Ebay, big silver ring/Kranz & Ziegler

Da jeg fik pakket min kuffert op i går, gik det op for mig, at jeg ikke havde taget ret meget tøj med til weekenden :) Det hele var gået lidt hurtigt, så jeg havde bare smidt noget ned i tasken :) Heldigvis var der noget af det, der kunne bruges sammen, haha.. Jeg var i dag hoppet i min armyskjorte og skinny jeans – perfekt afslappet på en søndag! :) Det har virkelig været dejligt med nogle dage på Comwell – jeg kan ikke forstå, at weekenden allerede er slut. :( Jeg viser nogle billeder herfra snarest! Sov godt ladies, ses i morgen! :)

This is what I wore today – my army shirt from Bona Parte and skinny jeans from Part Two. Comfy on a Sunday :) We’re really enjoying our stay at the spa resort, don’t wanna go back tomorrow! See you tomorrow ladies and sleep tight!