Som mange af jer ved, var min mor og jeg på mini-ferie sidste weekend på Comwell i Vejle. Det var super lækkert! Jeg kunne virkelig mærke, hvor tiltrængt det var med et par fridage med ren aflapning og hygge – og så var det bare et ekstra plus, at holde dem sådan et luksuriøst sted som Comwell. Jeg havde engang vundet et gavekort til Comwell i en konkurrence, så jeg havde inviteret min mor på spaophold i fødselsdagsgave :) Efter at have tjekket de forskellige hoteller ud, faldt valget på Comwell Kellerspark i Vejle! Vi var meget positivt overraskede over både hotellet, faciliteterne og servicen! Der var en virkelig lækker spa-afdeling med både varmtvands- og koldtvandsbassin, dampbad, udendørs jacuzzi, sauna og meget mere. Det var så lækkert! Da vi kom, lå badekåbe og slippers klar på sengene og det blev stort set ikke taget af under opholdet, haha. Jeg kan varmt anbefale stedet, hvis I også trænger til ren afslapning :) Sov godt piger og ses i morgen!

As many of you guys know, my mum and I went to a spa resort last weekend at Comwell Kellerspark. It was so nice to do nothing else but relax for a couple of days. I can really recommend the place if you’re up for a few days off :) See you tomorrow ladies! Sleep tight.