1. Forrest & Bob, 2. Calvin Klein, 3. Kartell, 4. Fashion book, 5. Uten Silo, 6. Elle & Boligliv subscriptions, 7. Laroche Posay bodylotion, 8. Laroche Posay eye cream, 9. Heartmade belt, 10. Phillip Lim bag, 11. Topshop, 12. L’eclaireur candle, 13. Inwear, 14. By Nord, 15. Inwear, 16. YSL, 17. River Island, 18. IKEA, 19. Vila, 20. Issue 1.3, 21. Kusmi tea, 22. Shoe Biz, 23. Iro, 24. Republic.

Om under en måned er det min fødselsdag. I den forbindelse har jeg lavet denne ønskeseddel – nogle ønsker mere realistiske end andre, hehe.. Man bliver kun 25 år én gang og jeg overvejer, om jeg skal give mig selv en rigtig god gave :)! Da julen nærmer sig, tænkte jeg at I måske kunne bruge collagen til inspiration.

In one month it’s my birthday and therefore I have made this wishlist. Some wishes more realistic than others, but anyway :) I’m turning 25, so I’m considering to buy myself a nice present, haha :) I thought that you guys might could use this collage as inspiration for Christmas!