En sød læser viste mig forleden nogle billeder af, hvordan hendes fine værelse ser ud! Jeg er så vild med det, at jeg er nødt til at dele det med jer! Jeg synes det er super cool indrettet på så få kvadratmetet og så er det meget personligt! Jeg elsker træstubben brugt som sengebord, de flotte hylder med billedrammer – for ikke at nævne det boheme-inspirerede sengetæppe, love it! Tak for de fine billeder, Josefine! :)

Josefine skrev således: “Jeg har faktisk i dag fået brugt nogle af de billeder du har lagt op gennem det sidste stykke tid, som inspiration til mit værelse (bor i 3-værelses lejlighed med 2 roommates, så har ikke så meget plads) – Tak for det!! :-D”

One of you dear readers showed me a pic of her room the other day! I really love it, so I just wanted to share it with you guys! I think the room is very well furnished on such a small space and it’s also very personal! I love the tree stumb that is used as bedside table and the shelves with all the frames – not to mention the bohemian bed spread, love it! :)