Den fine udsigt fra flyveren :)På vej i spa :)Morgenmaden på hotellet.Varm chokolade, of course :)En virkelig fin og hyggelig restaurant “New York Salon”, som en sød læser anbefalede.Acie og Tine på slap line.Virkelig lækker pastaret på Vapiano, haps!
Det var virkelig en god tur til Budapest med Norwegian sidste weekend! Her er lidt flere billeder fra vores tur. Jeg havde ikke rigtig nogen forventinger til byen og jeg blev meget positivt overrasket – det var en virkelig flot by med mange seværdigheder, gode spisesteder, lækre badeanstalter med forskellige spamuligheder, god shopping og ikke mindst var det virkelig billigt! :) Budapest er meget kendt for thermalske bade og specielt “Széchenyi Thermal Bath” (spørg mig ikke hvordan det udtales, haha), er en meget kendt badeanstalt med virkelig mange pools, saunaer, dampbade og meget mere – det var virkelig lækkert og billigt! Jeg kan varmt anbefale byen, hvis man trænger til et par dage væk :) Vi ses i morgen piger!

I really enjoyed our trip to Budapest with Norwegian! Such a beautiful city with lots of sights, spa’s, shopping, good restaurants and much more. I was especially fond of their themal baths! I can highly recommend the city, if you’re up for a couple of days off :) See you tomorrow girls!