ysl lipstick

På fredag skal jeg til julefrokost hos Day Birger et Mikkelsen og temaet er “007”! Jeg har længe gerne ville have en bordeaux/blommefarvet læbestift, så nu var der en god undskyldning. Jeg må indrømme, at jeg også faldt lidt for indpakningen :) Den er fra YSL og hedder “Forbidden burgundy” (nr. 12)! Samtidig købte jeg en lip liner fra YSL “Dessin des levres” (nr. 14) for at ramme farven lidt ind :) Jeg er ret glad for YSL’s læbestifter og har allerede denne her, som er mere afdæmpet i farven. Nu vil jeg smutte ud og spise med nogle veninder! God aften til jer :)

This Friday I’m going to a Christmas party with my job and the theme is “007”! I have for a long time wanted to buy myself a burgundy/plum lipstick, so now I had a good excuse :) I must admit, the wrapping also appealed to me. :) It’s from YSL and called “Forbidden burgundy” (nr. 12). I also bought a lip liner from YSL (nr. 14) to frame in the lipstick!