Jeg har netop modtaget de færdige billeder fra photoshootet med Hoss Intropia, men først vil jeg lige vise jer et par backstage billeder fra shootet :) Det var sådan en god dag, vi havde det virkelig sjovt og hyggeligt. Hoss Intropia er et spansk mærke, som kun bliver forhandlet i ganske få butikker i Danmark, men de har en rigtig god onlineshop. Jeg kan virkelig godt lide deres tøj – blandt andet kjolen på første billede med guldnitter synes jeg er helt fantastisk! Ditte Capion skød billederne og Sidsel Marie Bøg lagde makeup og satte mit hår! Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om resultatet – jeg viser det en af de kommende dage. Vi lavede også en video :) God aften piger!

I have just received the final photos from the photoshoot with Hoss Intropia, but first I would show you these backstage pics from the shoot! It was such a good day and we had so much fun shooting the photos. Hoss Intropia is a Spanish brand, which also is available online. I really love their clothes – the black, studded dress in the first pics is just amazing. Ditte Capion shot the photos and Sidsel Marie Bøg did my hair and makeup! I’m looking forward to show you the result! Have a lovely evening ladies!