Sequin dress/Hofmann Copenhagen, boots/Mango, lipstick/Yves Saint Laurent (forbidden burgundy), watch/Certina

Det var et brag af en julefrokost i går hos Day Birger et Mikkelsen! Burhan G kom og spillede, Master Fatman lavede julebingo med os, Silas fra Vild med dans kom og lærte os nogle dansemoves og The Antonelli Orchestra spillede også. Det var en vild aften, som sluttede af på Simons. Jeg havde egentlig regnet med, at jeg skulle tidligt hjem, da jeg faktisk også skal til julefrokost i aften med en masse veninder, men stemningen var bare i top, så det endte med, at jeg først var hjemme i seng kl. 5, puha!

Jeg havde min fine kjole på fra Hofmann, som jeg også havde på sidste år til nytår! Den er egentlig længere, men jeg havde bundet den lidt op med et silkebånd. Kan I have en god aften piger, jeg vil prøve at slå tømmermændene ihjel og hoppe i en kjole. Ses! :)

It was such a fun Christmas party last night with Day Birger et Mikkelsen! Oh my.. I was planning to go home early, but ended up staying there to the very end! Haha.. I was wearing my sequin dress from Hofmann and boots from Mango! Have a lovely evening ladies!